Zoeken

'Side by side' in Zandhoven

Geniet jij net als ons van een fijne wandeling in de natuur? Dan is deze openlucht tentoonstelling wellicht een plekje om te onthouden...


Sinds de jaren '60 vonden reeds vele jonggehuwden hun weg naar het Bautersemhof te Zandhoven om prachtige en intieme huwelijksfoto's te nemen. Zo nam Elisabeth Ryelandt kunstfotografe Jessica Hilltout onder de arm en deden zij in 2018 een oproep om deze jonggehuwden jaren later op diezelfde locatie te fotograferen. Maar liefst 38 koppels engageerden zich om deel te nemen aan dit kunstproject.


Niet enkel wilden zij deze koppels opnieuw voor de lens plaatsen, ze wil de diepere lagen die deze mensen met elkaar verbinden weergeven in dit kunstproject. De huwelijksfoto's fungeren als een spiegel van onze steeds veranderende maatschappij door de oude en nieuwe beelden naast elkaar te plaatsen. Deze beelden kan men terugvinden tijdens de tentoonstelling die plaats vindt in het park. Een openlucht tentoonstelling vol warme liefde, verspreid over maar liefst 55 panelen.


Deze tentoonstelling loopt van 13 september 2020 tem 31 oktober 2020 in het Bautersemhof te Zandhoven (Bautersemdreef 15, 2240 Zandhoven), en kan bezocht worden van woensdag tot en met zondag tussen 10 uur en 17 uur. Een gratis toegang en gratis bezoekersmap (inclusief begeleidende tekst) worden hier aangeboden. Wenst u gebruik te maken van een gids? Dan is ook dit mogelijk!


OPGELET! Wegens COVID-19 moet men er verplicht een tijdsslot boeken om deel te nemen!
Veel liefs,


CG

86 weergaven0 opmerkingen