BEHIND THE BRAND

IMG_0236 2.JPG

Wie of wat is Crea.Lier?

Het concept "Crealier", Creatief atelier, is ontworpen door Charlotte Goyvaerts en bestaat uit workshops, life-coaching, creatieve ontwerpen en DIY paketten, aangeboden in diverse thema's en voor verschillende (leeftijds)categorieën. Deze worden doorheen het jaar aangeboden door Créalier zelf of kunnen persoonlijk voor u ontworpen worden rond een door u gekozen thema.

Dit concept werd mogelijk gemaakt met behulp van de opleidingen die Charlotte volgde aan de hogeschool/universiteit (Beeldende Kunsten, Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Antwerpen, België - Lerarenopleiding kleuteronderwijs, AP Hogeschool, Antwerpen, België - Psychology and neuroscience of well-being, Yale University, USA - The Arts and Science of Relationships, University of Toronto, USA - The Value and limits of self-knowledge: The Unconscious, University of Edinburgh, UK). Aan de hand van dit concept streven wij er naar om kinderen al van jongs af aan (en volwassenen) kennis te laten maken met de algemene culturele kennis in een museale context, om zo onze eigen groei te blijven stimuleren.

Hoe bedoelt u, "Workshops en ateliers per leeftijdscategorie"?​

De workshops die zullen worden aangeboden zijn eigenhandig ontworpen door Charlotte. Zij beslist over de aangeboden thema's die men doorheen het jaar zal zien verschijnen.

Thema's kunnen voor verjaardagsfeestjes en/of andere aangelegenheden zelf gekozen worden, waarna er in samenspraak met Créalier een workshop op uw maat zal gemaakt worden rond het gekozen thema (deze workshops zijn privé en slechts beschikbaar voor de personen die u hiervoor inviteert). Bij beide opties krijgt u op voorhand een algemene structuur van de workshop aangeboden met hierin ook de bijhorende locatie en de algemene afspraken.

Volgende (leeftijds-)categorieën komen in aanmerking voor onze workshops en ateliers. (Wanneer u een atelier laat ontwerpen door Créalier kan ook hier over gesproken worden):

- Kinderen 3 - 7 jaar

- Kinderen 7 - 12 jaar

- Kinderen 12 - 16 jaar

- Buitengewoon onderwijs

- Hoogbegaafdheid

- Studenten kleuter- en lager onderwijs

- Verjaardagsworkshop (kinderen en jongeren)

- Begeleid kinderfeest​

- Bedrijfsevenementen

- Volwassenen

Wat zijn "DIY Paketten"?​

DIY Paketten zijn een set van materialen die ter beschikking worden gesteld in de shop. Aan de hand van deze materialen kan u zelf of met uw kind een kunstwerk realiseren. De kleinere variant van deze paketten kunnen gebruikt worden als leuke verrassingen die je na de workshop kan uitdelen en/of meekrijgen in een daarvoor voorziene draagtasje. Dergelijke draagtasjes kunnen ook gevuld worden naar eigen keuze.​ Deze zijn ook aankoopbaar voor

jezelf en/of voor een vriend/in.​​

Wat zijn "Life-coaching"-sessies?

Onze life-coaching sessies bestaan uit één-op-één sessies met klanten die zelf willen groeien of hun trauma's willen doorbreken. Hiervoor hebben wij ook kristallen in de aanbieding die als aanvulling kunnen dienen voor de creatieve interieur-artikelen, maar die ook als ondersteuning kunnen dienen bij de aangeboden life-coaching of voor persoonlijk gebruik bij het bevorderen van self-care en/of zelfontwikkeling.

Wat zijn "Creatieve ontwerpen"?

Creatieve intérieur benodigdheden zoals schilderijen, tekeningen, vazen​, etc waarvan slechts een kleine oplage wordt aangeboden. Deze stuks kunnen de aanvulling zijn voor uw interieur of kunnen dienen als cadeau voor een dierbaar persoon.

Créalier is bereikbaar via Facebook, telefonisch of via mail.

Aangeboden (thema-)workshops worden steeds op voorhand op de Facebookpagina van Créalier geplaatst, samen met: de (leeftijds)categorie, de datum, de locatie, het aantal toegelaten participanten, de uren en het bedrag per persoon. Zo heeft u de kans om uw kind of uzelf ruim op voorhand in te schrijven op de manier die gewenst wordt volgens de aangeboden worlkshop. Elke workshop heeft echter een minimum van 4 personen nodig om van start te kunnen gaan!

Heeft deze informatie uw interesse gewekt en wilt u graag meer te weten komen? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren via de contact pagina.